FBTO Zorgverzekeringen

Home » FBTO Zorgverzekeringen
FBTO Zorgverzekeringen 2017-10-13T09:43:48+00:00

FBTO Zorgverzekeringen

In het jaar 1956 is de FBTO gestart. FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Er zijn nu meer dan 600.000 mensen welke voor de FBTO zorgverzekeringen hebben gekozen. En dat komt vooral omdat de FBTO zorgverzekeringen steeds met nieuwe ideeën en zaken komt. De FBTO zorgverzekeringen wil het haar klanten steeds gemakkelijker maken en zaken sneller afhandelen.

Iedereen is welkom bij de FBTO zorgverzekeringen

De FBTO is een van de verzekeringsmaatschappijen waar je als eerste direct een verzekering kon afsluiten. En natuurlijk is dat nog steeds mogelijk. Het maakt ook niet uit of je jong bent of oud. Iedereen is welkom bij de FBTO en de FBTO zorgverzekeringen. Voor alle inwoners van Nederland is er een plekje bij de FBTO zorgverzekeringen. De FBTO richt zich als totale organisatie echter niet op bedrijven. Bedrijven kunnen daarom ook geen verzekeringen afsluiten bij de FBTO.

Snel en gemakkelijk alles zelf regelen.

Bij de FBTO is het mogelijk om al je verzekeringen via het internet af te sluiten. Je kunt dit snel en goed doen. Een e-mailadres en een computer is voldoende om een FBTO zorgverzekering af te sluiten bijvoorbeeld. Ook het aanpassen van de verzekering gaat met het grootste gemak bij de FBTO zorgverzekeringen. Ook heb je toegang tot mijn FBTO. Hier kun je dan ook direct je schade melden en je gegevens aanpassen. Ook kun je rechtstreeks je zorgnota’s declareren via het internet.

Stel zelf je verzekering samen!

Een van de sterkste punten van de FBTO is dat je zelf je verzekering kunt samenstellen. Je kunt zelf de modules kiezen welke jij belangrijk vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van alleen fysiotherapie en geen psychologische zorg bij een aanvullende zorgverzekering van de FBTO. Je kunt bij bijna alle verzekeringen van de FBTO gedurende het jaar modules aanzetten en ook weer uitzetten. Hierdoor maak je het mogelijk om nooit teveel te betalen. En dat is natuurlijk wel goed nieuws. Toch?

Ontdek zelf de mogelijkheden van de FBTO zorgverzekeringen en bezoek de website!

Ieder jaar in december is het mogelijk om van zorgverzekeraar over te stappen. Ook jij kunt dat doen! Misschien kies jij ook voor de FBTO zorgverzekeringen?