Univé Zorgverzekeraar

Home » Univé Zorgverzekeraar
Univé Zorgverzekeraar 2017-10-13T09:52:25+00:00

Univé Zorgverzekeraar

Een van de grootste zorgverzekeraars van ons land is de Univé zorgverzekeraar. De Univé zorgverzekeraar is een coöperatieve vereniging en het is een vereniging zonder winstoogmerk. De klanten van de Univé zorgverzekeraar zijn dus ook de leden. En die leden staan centraal bij de Univé zorgverzekeraar. Het is belangrijk voor de Univé zorgverzekeraar, dat haar leden een positief resultaat ervaren. En dit gebeurt in de vorm van winstuitkeringen, kortingen op de premie en ook een verbetering van de diensten en de producten. Univé, daar plukt u de vruchten van! Dat is de slogan van de Univé zorgverzekeraar. En het is ook iets waar ze dagelijks aan werken. Ze willen dat de leden de vruchten plukken.

De verzekerden van de Univé zorgverzekeraar

Naast zorgverzekeringen biedt de Univé zorgverzekeraar ook brandverzekeringen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken aan. En de Univé richt zich hierbij op particulieren en ook op zakelijke klanten. Univé wil een totaal aanbieder zijn voor de Nederlanders op het gebied van verzekeringen. Ze streven daarom altijd een positie in de top drie na op het gebied van prijs en ook op het gebied van prestatie. Er zijn al ongeveer anderhalf miljoen Nederlanders welke gekozen hebben voor de Univé. En ze hebben samen bijna vier miljoen verzekeringen afgesloten bij de Univé.
Door continu onderzoek is gebleken dat de Univé zorgt voor een zeer tevreden klant. Ze scoren namelijk altijd goed in de klantonderzoeken.

De vestigingen van de Univé zorgverzekeraar

De Univé heeft een kantoor in Uithuizen en twee hoofdvestigingen in Assen en Zwolle. Daarnaast kennen ze rond de vijftien zelfstandige onderlingen waarbij honderdvijftig kantoren zijn aangesloten. Hier is het mogelijk om een persoonlijk advies te krijgen. De Univé is in 1794 opgericht als de Univé onderlinge. In 1991 is de groep ontstaan, zoals deze nu is door een fusie van DLG en NOVO. In het jaar 1992 is de Noord Holland Noord zorgverzekeraar hier nog aan toegevoegd.

Er werken bijna 3.000 mensen bij de Univé, waarvan 1.000 bij de centrale kantoren en 2.000 verdeeld over de kantoren in het land. Bezoek de website van de Univé zorgverzekeraar om meer over hun zorgverzekeringen en andere verzekeringen te ontdekken.