ONVZ Zorgverzekeraar

Home » ONVZ Zorgverzekeraar
ONVZ Zorgverzekeraar 2017-10-13T09:50:56+00:00

ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ is een zorgverzekeraar welke geen winstoogmerk heeft. Het is dus een zorgverzekeraar waarbij het maken van winst niet de hoogste prioriteit heeft. De ONVZ zorgverzekering wordt vooral via assurantie tussenpersonen aangeboden aan haar eindklanten. Sinds 2011 is het ook mogelijk om de ONVZ zorgverzekering via het internet rechtstreeks af te sluiten via het internet. Vooral de vraag van haar klanten en ook de concurrentie heeft ONVZ dit besloten.

Het is goed om te weten dat ONVZ zorgverzekeraar alleen tevreden klanten wil hebben en ook heeft. Op basis van een onderzoek over de kwaliteit van zorgverzekeraars heeft de ONVZ zorgverzekeraar een score van 8,1 behaalt. Het onderzoek is uitgevoerd door het bureau MarketResponse. ONVZ heeft ook zeer trouwe en loyale verzekerden. ONVZ wil een goede kwaliteit bieden door vooral de juiste vergoedingen te bieden en daarnaast ook volop service te bieden.

De aanvullende zorgverzekeringen van de ONVZ

ONVZ biedt naast de basisverzekering, welke wettelijk verplicht is, een aantal aanvullende zorgverzekeringen aan. Zo is er het startfit aanvullende zorgpakket, het extrafit aanvullende zorgpakket, het benfit aanvullende zorgpakket, het optiefit aanvullende zorgpakket, het topfit aanvullende zorgpakket en het superfit aanvullende zorgpakket.

Een goede aanvullende zorgverzekering bij de ONVZ

De Startfit aanvullende zorgverzekering is een zeer aanvullende verzekering waar het minimale in zit. Er zitten vergoedingen in welke niet in de basisverzekering gedekt zijn. De vergoedingen zijn minimaal. Wil je een pakket met een ruimere vergoeding? Dan moet je kiezen voor het superfit aanvullende pakket. Daartussen zitten een aantal andere aanvullende verzekeringen. Kies de aanvullende verzekering bij de ONVZ welke bij jou past.

De tandartsverzekeringen van de ONVZ

Er zijn een viertal aanvullende tandartsverzekeringen bij de ONVZ. Ze zijn de tandfit A, tandfit B, tandfit C en de tandfit D genoemd. Tandfit A is het goedkoopste en meest betaalbare pakket met de minst uitgebreide dekking. Het tandfit D pakket is het meest uitgebreide en ook duurste pakket.

Welke zorgverzekeringen (aanvullende) kies jij bij de ONVZ?

Ieder jaar kun je in december wisselen van zorgverzekeraar. Ook is het mogelijk om in december te wisselen van aanvullende zorgverzekering. Ook als je al verzekerd bent bij de ONVZ.