IZZ Zorgverzekeraar

/IZZ Zorgverzekeraar
IZZ Zorgverzekeraar 2017-10-13T09:45:27+01:00

IZZ Zorgverzekeraar

In het jaar 1977 is IZZ zorgverzekeraar opgericht als een collectief van werknemers en werkgevers in de zorg. Het doel was vooral om een zorgverzekering te krijgen specifiek voor medewerkers in de zorg en ook om actief bij te gaan dragen aan de gezondheid van die medewerkers in de zorg. Hierdoor is de IZZ zorgverzekeraar ook in vele zorg cao’s opgenomen. Er zijn in Nederland rond de half miljoen mensen welke een zorgverzekering bij de IZZ zorgverzekeraar hebben.

Geen focus op winst bij de IZZ zorgverzekeraar

Het is goed om te weten dat de IZZ zorgverzekeraar geen winstoogmerk heeft. Solidariteit staat voorop bij de IZZ zorgverzekeraar. Hierdoor kunnen ze een mooie collectiviteitskorting geven op de verzekeringspremie en ook nog eens op de werkgeversbijdrage. Hierdoor is de IZZ zorgverzekeraar erg aantrekkelijk. Het is ook goed om te weten dat het niet alleen om een lage premie gaat en dat de verzekerden zeer tevreden zijn over de IZZ zorgverzekeraar. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en een lage premie vormen een uitstekende combinatie.

Een goed verzekeringspakket

Natuurlijk heeft de IZZ zorgverzekeraar als de verzekeraar voor de zorgmedewerkers een uitstekend inzicht in het gebruik van de zorg. Ook weet men dat de zorgmedewerkers andere risico’s lopen dan mensen welke niet in de zorg werken. Hierop zijn de pakketten van de IZZ zorgverzekeraar helemaal aangepast. Door onder andere ruimere vergoeding op de fysiotherapie en de psychologische zorg biedt de IZZ zorgverzekeraar meer dan anderen in haar aanvullende pakketten.

Zorg voor de zorg

De IZZ zorgverzekeraar werkt samen met zorginstellingen met de focus op een duurzame inzetbaarheid van haar zorgmedewerkers en verzekerden. Er wordt hiervoor samengewerkt met de Erasmus Universiteit Rotterdam. Er zijn zorg specifieke programma’s waarbij instrumenten voor het gezondheidsbeleid inzicht opleveren en ook de preventie van zorg stimuleren bij de zorgmedewerkers. IZZ zorgverzekeraar staat duidelijk voor het zorgen voor de zorgmedewerkers in de zorg. Zorg voor de zorg!

Werk je in de zorg? Maar niet verzekerd bij IZZ zorgverzekeraar?

Als je nog niet verzekerd bent bij de IZZ zorgverzekeraar en in de zorg werkt dan kun je kijken welke mogelijkheden er zijn om over te stappen. Ieder jaar in december is het mogelijk om van zorgverzekeraar te wisselen. Kijk naar de mogelijkheden om een mooi verzekeringspakket af te sluiten bij de IZZ zorgverzekeraar.