OHRA Zorgverzekering

Home » OHRA Zorgverzekering
OHRA Zorgverzekering 2017-10-13T09:49:11+00:00

OHRA Zorgverzekering

De OHRA Zorgverzekering valt onder de CZ groep. Hieronder valt ook de Delta Lloyd verzekering. Hoewel het aantal verzekerden is afgenomen zijn het er nog steeds 750.000 mensen welke een zorgverzekering hebben bij de OHRA Zorgverzekering. Veel van de verzekerden bij de OHRA Zorgverzekering komen er via de collectieve verzekeringen welke er zijn. Grote bedrijven als Air Miles, de Makro en HCC hebben een collectieve zorgverzekering regeling met de OHRA Zorgverzekering. De werknemers krijgen een korting bij de OHRA Zorgverzekering.

Snel en goed weten waar je aan toe bent!

OHRA Zorgverzekering heeft onderzocht dat haar klanten het belangrijk vinden om snel inzicht te krijgen in de mogelijkheden en vergoedingen van hun zorgverzekering. Ook de nieuwe plannen van het kabinet sturen diezelfde kant op. Het is mogelijk bij de OHRA Zorgverzekering om snel en gemakkelijk een goed pakket te kiezen en om te zien wat de vergoedingen zijn voor de zorg. Daarnaast is het mogelijk om snel en gemakkelijk digitaal te declareren. Hierdoor wordt het hele proces gemakkelijker en ook goedkoper gemaakt. Ook is het mogelijk om snel de kosten te vergoeden door de OHRA Zorgverzekering aan haar klanten. De consumentenbond heeft de OHRA Zorgverzekering als een van de zorgverzekeraars geroemd om de kwaliteit van het inzicht van de kosten van de OHRA Zorgverzekering. De gegevens zijn via het internet snel en gemakkelijk te veranderen.

De aanvullende zorgverzekering bij de OHRA Zorgverzekering!

Een van de beste redens om voor de OHRA Zorgverzekering te kiezen als je voor aanvullende verzekeringen kiest is toch wel dat je ook gedurende het jaar kunt wisselen van de aanvullende zorgverzekering. En dat is voor veel mensen natuurlijk een sterk punt. Er zijn een groot aantal aanvullende verzekeringen bij de OHRA Zorgverzekering waar je uit kunt kiezen. Er is een aanvullend pakket sterk, een aanvullend pakket extra sterk, een pakket aanvullend en een aanvullend pakket extra aanvullend. Ook is er een aanvullend pakket uitgebreid en het pakket extra uitgebreid.

Tevens zijn er aanvullende tandartsverzekeringen welke de tandsterk, de tandgaaf 250, de tandgaaf 500 en de tandgaaf 750 genoemd worden. Kies het juiste aanvullende pakket en kies voor de OHRA Zorgverzekering!