Menzis

/Menzis
Menzis 2017-10-13T09:47:09+01:00

Menzis

Een van de grootste zorgverzekeringen van ons land is de Menzis. Menzis heeft naast haar eigen merk ook de merken Azivo en Anderzorg onder haar vleugels. Dit zijn beide ook twee zorgverzekeraars. Anderzorg is de prijsvechter en online zorgverzekeraar van Menzis. In totaal heeft Menzis samen met haar twee dochters ongeveer 2,1 miljoen klanten.
Doordat Menzis de focus weet te leggen op de kostenbesparingen en goede contractafspraken met de zorgverleners kan Menzis de kosten laag houden. Het is mogelijk om hierdoor een goede, zo niet betere kwaliteit te krijgen voor een scherpere prijs.

Menzis en collectieve kortingen

Net als de andere grote zorgverzekeraars biedt Menzis de mogelijkheid aan om via collectieve prijsafspraken een lagere premie e betalen. Door als een groep een zorgverzekering af te sluiten geeft Menzis de verzekerden een korting. Veel bedrijven, maar ook andere organisaties en verenigingen bieden hun werknemers en leden een speciale korting aan.

De aanvullende verzekeringen van de Menzis

Menzis heeft een aantal verschillende aanvullende verzekeringen. Zo zijn er een vijftal aanvullende zorgverzekeringen. Ze heten extraverzorgd 1,2 en 3. Ook is er de Jongeren verzorgd aanvullende verzekering en de budget bewust aanvullend. De extraverzorgd 3 is het meest uitgebreide aanvullende ziektekostenverzekering pakket. Hier worden vergoedingen gegeven voor alternatieve zorg, psychologische zorg en bijvoorbeeld ook fysiotherapie.

Daarnaast zijn er nog drie tandverzorgd pakket. Deze pakketten heten de tandverzorgd 250, de tandverzorgd 500 en de tandverzorgd 750.
Een speciale aanvullende verzekering voor jongeren: de Jongeren verzorgd!

Speciaal voor jongeren van 18 tot 30 jaar is er bij de Menzis een aparte aanvullende verzekering. Het is een combinatie van de aanvullende zorgverzekering en de tandartsverzekering. Behandelingen waar veel jongeren gebruik van maken worden vergoed in dit pakket. Denk hierbij aan een sportmedisch advies en ook fysiotherapie behandelingen.

Korting bij de Menzis!

Het is mogelijk om bij de Menzis een korting te krijgen op de premie. Dit gebeurt als je de maandelijkse premies in een keer per jaar betaald. De Menzis heeft geen kosten om de premies iedere maand te incasseren, waardoor ze een korting op de premie kunnen geven. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.