DSW Zorgverzekeraar

/DSW Zorgverzekeraar
DSW Zorgverzekeraar 2017-10-13T09:41:46+01:00

DSW Zorgverzekeraar

De DSW zorgverzekeraar is de verzekeraar welke eigenlijk ieder jaar als eerste haar zorgpremie bekend maakt. Het gaat dan om de premie van de basisverzekering en de aanvullende verzekering van de DSW zorgverzekeraar. DSW zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met haar roots en meeste klanten in Rotterdam. De voetbalclub Excelsior uit het mooie Rotterdam pronkt met het logo van de DSW zorgverzekeraar op haar shirt.
De DSW zorgverzekeraar is een restitutiepolis waardoor je zelf de zorgaanbieder kunt kiezen. De rekeningen van de zorgaanbieders gaan in eigenlijk alle gevallen rechtstreeks naar de DSW zorgverzekeraar. Dit komt door de afspraken welke de DSW zorgverzekeraar heeft gemaakt met de zorgaanbieders.

De aanvullende verzekeringen van de DSW zorgverzekeraar

Bij de DSW zorgverzekeraar zijn er een drietal aanvullende verzekeringen. Het zijn het AV standaard aanvullende pakket, het AV top aanvullende pakket en ook het AV student aanvullende pakket. In deze pakketten is er een combinatie van vergoedingen welke buiten de basisverzekering vallen en ook een tandartsverzekering.

Helderheid en duidelijkheid!

Het is mooi om te zien hoe ieder jaar de DSW zorgverzekeraar als eerste haar premie prijsgeeft. Het is niet bang om als eerste haar prijspeil prijs te geven. De DSW zorgverzekeraar biedt dus direct helderheid en duidelijkheid rondom de zorgpremie.

Overstappen of veranderen van aanvullend pakket bij de DSW zorgverzekeraar

Bij de DSW zorgverzekeraar is het ieder jaar in december mogelijk om van aanvullend pakket te wisselen. Het aantal aanvullende zorgpakketten zijn niet groot en daardoor is het gemakkelijk om een goede keuze te maken. Het is niet moeilijk om het juiste aanvullende verzekeringspakket te kiezen bij de DSW zorgverzekeraar.

Als je nog niet bij de DSW zorgverzekeraar verzekerd bent dan is het mogelijk om in december over te stappen naar deze zorgverzekeraar uit Rotterdam. En natuurlijk hoef je hiervoor niet in Rotterdam te wonen. DSW zorgverzekeraar accepteert verzekerden vanuit het hele land.