Over ons

/Over ons
Over ons 2017-10-16T10:03:11+01:00

Over ons

Op onze website ziektekosten-vergelijker.nl kun je vergelijken, overstappen en daarmee geld besparen op je zorgpremie. Wij doen dit 100% onafhankelijk. Wij bieden jouw deze mogelijkheid en maken het vergelijken van de zorgverzekeringen zo simpel en overzichtelijk mogelijk. Jij kunt daarom binnen enkele minuten al zien waar jij het goedkoopst een zorgverzekering kunt afsluiten.

Het vergelijken van de ziektekosten verzekeringen is geheel gratis. Waar krijgen jullie je inkomsten dan uit zul je denken? Wij krijgen van iedere zorgverzekering welke via onze site zal worden afgesloten een bepaald percentage.

Overstappen

Overstappen van zorgverzekeraar is natuurlijk niet verplicht maar door ieder jaar de zorgverzekeringen te vergelijken zul je zien dat je behoorlijk op de zorgpremie kunt besparen. Als je besluit om over te stappen dan betaal je ons hier niets extra voor, onze dienst is geheel gratis en bovendien 100% onafhankelijk.

Vergelijken

Wij vergelijken dagelijks de premies en de voorwaarden van alle zorgverzekeraars. Jij weet dus zeker dat je nergens een goedkopere zorgverzekering zult gaan vinden.
Dus waar wacht je nog op? Begin nu met de zorgverzekeringen te vergelijken en de kans is groot dat jij volgend jaar de laagste zorgpremie zult betalen.